Referanser

Referanser


VI ELSKER LANGSIKTIGHET

 

For våre profesjonelle kunder som har lært seg å bygge med element finnes det nå bare én foretrukken metode. Fordelene er så mange, men for de fleste er det flyten i produksjonen som er avgjørende. Den store gevinsten kommer når man kan gjenta produksjonen igjen og igjen. For sånn er det jo med det meste; det som gjentas blir det beste.

ENEBOLIG


 

Elementer kan brukes til det elementære eller det spektakulære. I dette tilfellet tenker vi at eier og arktiekt har fått boltre seg i fritt spillerom. 

 

Å lage en slik pergola ville trolig ikke latt seg gjøre på en vanlig byggeplass. Da er det godt å kunne ha en leverandør som gjerne tar på seg oppgaven.

 

Arkitekt: R21 

 

Til R21

LEILIGHETER


 

Når våre største eiere skulle velge byggemetode til sine eksklusive leiligheter på Beitostølen var valget enkelt; Econdo elementer.

 

Dette blir et av det største leilighetsprosjektene ved inngangen til flotte Jotunheimen. Noen vil sikkert også hevde at det blir det beste.

 

Arktitekt: HD Arkitekter

 

Til Riddertunet på Beitostølen

DER FAMILIEN TRIVES

 

Det mest verdifulle du har skal kjenne seg verdsatt.

Sett av tid til dine nære og kjære - og lage nye verdifulle minner. 

Skap trygghet og velvære med utgangspunkt i det som gjør at dere trives. 

NÆRINGSBYGG


 

Når en av fjellheimens storstuer Arnolds skal fornyes kreves det planlegging og stor ingeniørkompetanse. Skientusiaster skal tilbys fest og konsertlyd og med det en lyd og lysrigg som alene veier 2 tonn. 

 

Med et nyskapende og tiltalende bygg kreves kompetanse på både trevirke og stål. Econdo sine ingenører tok oppgaven og gleder seg til åpningen av verdenscupen på Beitostølen november 2018.

 

Til Beitostølen

ENEBOLIG


 

ABChus  (tidl. IEC Hus) er en av kundene våre vi er svært stolte av å kunne levere til. De har krevende kunder og profesjonelle håndverkere som lager flotte hjem til sine kunder. 

 

Til ABChus

 

Med bakgrunn i norsk eleganse og tysk kvalitet leverer Econdo elementbygg som sin spesialitet. 

KONTAKT OSS


 

Beddingen 24, Aker Brygge

 

hei@econdo.no

 

Bruk kontaktskjema eller e-post

BESTILL I DAG


 

Ta kontakt med oss for å vurdere ditt eller dine prosjekter fremover. Vi vil gjerne gjøre ditt byggeri både raskere og mer økonomisk.

Copyright @ All Rights Reserved