Kontakt

KONTAKT OSS

 

Legg inn din kontaktinformasjon og melding i skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

 
 
 
 
 
 

Priser


 

Vi oppgir kun priser til etablerte kunder. For å bli ny kunde benytter du kontaktskjemaet så kontakter vi deg for et møte. 

Type elementer:


 

Tak - yttertak eller etasjetak

 

Vegg - yttervegg eller innervegg

 

Vegg - med eller uten vindu, med eller uten panel

 

Spesial - balkong, infill, modul eller precut

 

Vi har konstruktører og ingeniører innenfor både tre og stål, så vi kan også utfordres på andre arkitektoniske utfordringer.

 

 

FAQ - OFTE STILTE SPØRSMÅL 

Kontakt


Q.     Hvor lang leveringstid er det på elementer?

 

Ved normal produksjon og etterspørsel vil leveranse kunne skje fra 6-8 uker etter signert kontrakt og tegning. Ved ledig kapasitet og enkle bygg kan det gå raskere, ved krevende bygg og ferieavvikling kan det ta noe lengre tid.

 

 

Q.     Kan dere også montere elementbyggene?

 

Econdo samarbeider med byggmestre og montasjeteam som står for selve monteringen. Om det er ønskelig kan vi hjelpe deg med å tette bygget.

 

 

Q.     Blir elementbyggene like bra som om de bygges på plassen? 

 

Alle Econdo sine bygningsdeler er SINTEF-godkjente og benytter norske standarder på materialer. Den største fordelen med elementbygging på byggeplassen er at selve oppføringen frem til tett bygg tar kort tid. De fleste bygg har vegger og tak på plass i løpet av 2 til 3 dager. Det setter spesielt byggmeste pris på i den kaldeste årstiden hvor tiden kan benyttes inne i bygget.

 

 

Q.     Hvem benytter elementer i sitt byggeri?

 

Stadig flere har sett gevinstene ved å bygge med elementer. Både nasjonale entreprenører, lokale byggmestre, hus- og hytteprodusenter og byggevarekjeder benytter seg av denne byggemetoden i dag. Ta kontakt med oss om du trenger mer informasjon for å bli overbevist.

Med bakgrunn i norsk eleganse og tysk kvalitet leverer Econdo elementbygg som sin spesialitet. 

KONTAKT OSS


 

Beddingen 24, Aker Brygge

 

hei@econdo.no

 

Bruk kontaktskjema eller e-post

BESTILL I DAG


 

Ta kontakt med oss for å vurdere ditt eller dine prosjekter fremover. Vi vil gjerne gjøre ditt byggeri både raskere og mer økonomisk.

Copyright @ All Rights Reserved